karlijnvanhulst.reismee.nl

Aftellen...

Ik ben aan het aftellen. Volgende week om deze tijd zit ik in het vliegtuig, zijn we over de helft en ben ik aan het aftellen tot de daling wordt ingezet.

Met het aftellen komt heel veel zin, maar ook de zenuwen. Wat een avontuur! Vanmiddag las ik een tekstje dat Monique aan mij schreef. Toen wist ik het weer. Daarom ga ik dit avontuur aan!

Vrijwilliger zijn...
Is vrijwillig, maar niet vrijblijvend
Is verbonden, maar niet gebonden
Is onbetaalbaar, maar niet te koop
Is positief denken, is positief doen
Met als enige doel voor jezelf en de ander een goed gevoel.

Mijn mede reizigers:

Sanne

Goed gedichtje, helemaal waar.

Leuk ook trouwens om de groep met wie je gaat te zien. Volgens mij zijn jullie er helemaal klaar voor volgende week. Op naar Kampala!

Daphne

Lieve Kar,
Super om eens de gezichten te zien met wie je dit avontuur aangaat! En mo, je hebt het weer super verwoord.
Zie je morgen om nog even een echte knuffel te geven voor je vertrekt.

Marieke

Mooi gedicht inderdaad, slaat de spijker op zijn kop. Karlijntje, ben super trots op je en ik ben heel erg benieuwd naar je ervaringen! Hoop dat het lukt om ons vanuit Oeganda via de blog op de hoogte te houden. Daarna snel weer een ddd plannen, met als thema Afrikaans eten misschien? xx

Lex

Erg blij, dat ik je, ondanks mijn notoir digibeet te zijn, vanmorgen heb gevonden en gesproken. En dus digitaal de juiste weg weer weten te vinden. Met het vertrekpunt heel duidelijk in het zicht, wens ik je heel veel sterkte en heel veel succes met jouw activiteiten aldaar. Kan mij voorstellen, dat je vlinders voelt, maar het gaat zeker lukken. Geniet ervan, hele goede reis en liefs Lex

mams

Over 2 dagen zit je eindelijk in de lucht. Nog even een spannende tijd. Tas met cadeaus is gepakt nu nog even wegen. Vrijdag je vrije dag, auto naar garage
en de laatste dingetjes doen. Zaterdagmorgen heel vroeg gaan we je naar schiphol brengen. Hopelijk zal je lekker slapen en ik ook??
Joke Vos wenst je een inspirende reis toe.
Vergat het zelf te schrijven en is nu onderweg naar
Frankrijk.

Brenda

Lieve Kar, morgen is het zover. Wat een avontuur ga je tegemoet! En wat leuk om de foto te zien met de groep mensen met wie jij dit avontuur samen aangaat.
Ik wil je hierbij veel succes wensen. Ben echt super trots op je!! Dikke kus en tot snel!! Liefs Brenda

Commundo